Nyheder - Sommerferie information 2023.

Tirsdag d. 14. februar 2023

Sommerferie information 2023.

Kære forældre.

 

Følgende informationer gælder institutioner i netværk 2, vuggestuen Juvelen, Voldparken børnehave, Korsagergård menighedsvuggestue og -børnehave, Fuglereden, Det blå univers og Humlebo.

 

Feriepasning i Københavns kommune Københavns kommune har vedtaget, at vi i sommerferien skal sikre pasning på få matrikler internt i vores netværk, hvis behov. Vuggestuen Juvelen holder lukket i uge 28-29-30 for at påvirke færrest mulige børn og familier.

 

Vi holder åbent på én matrikel i netværket, for jer, der måtte have brug for feriepasning. Ved feriepasning skal I notere tider for ankomst og afhentning i AULA.

 

Hvad er feriepasning?

 

Personale fra relevante institutioner slår sig sammen og der vil være den forplejning, som I er vant med i jeres institution. Vi sørger for formiddags- og eftermiddagsmad.

 

Tilbagemelding:

Der ligger en del planlægning forud for at kunne udpege den mest hensigtsmæssige matrikel at holde ferieåben, samt at sætte det rigtige antal medarbejdere fra de relevante institutioner.

I skal derfor melde det til Vuggestuen Juvelen, hvis i har behov for feriepasning i ugerne 28-29-30.

Tilbagemelding skal være senest onsdag d.1.marts 2023.

Det er ligeledes institutionens leder, der står til rådighed for at besvare de spørgsmål ovenstående info måtte give anledning til. 

De bedste hilsner fra netværk 2 

Karin Jensen