Opal

Vores team hedder Opal og vi er opdelt på to stuer.

 

 

Vi har opdelt børnene ud fra den pædagogiske tanke, at små børn i i forskellige aldre, har meget forskellige kompetencer. De skal samtidig have forskellige udfordringer og har forskellige behov for omsorg.

 

Vi udarbejder en 14 dages plan, med pædagogiske aktiviteter og tiltag, som alle tager udgangspunkt i vores fokusområder, der er beskrevet i vores læreplan. 14 dagesplanen vil I kunne se på opslagstavlen i garderoben.

 

Vi har udleveret farvet pap/karton til alle forældre, der har fået til opgave at lave en collage med billeder m.m. af den enkelte familie. Det er meget vigtigt, at hvert barn har sin egen collage, da denne indgår i det pædagogiske arbejde med børnene.

 

Hver morgen kl.9.00 synger vi med børnene og får en lille bid rugbrød og en tår vand.

Kl. 9.30 er morgensamlingen færdig og dagens aktiviteter går i gang.

Kl. 11.00 spiser vi frokost og herefter bliver alle puslet og puttet til middagsluren.

I dette tidsrum afholder de voksne teammøder og pauser.

 

Når børnene har sovet, fået skiftet ble og fået tøj på, i rolig atmosfære, så spiser vi eftermiddagsmad - brød, frugt og drikker mælk.

 

I tidsrummet fra 14.30-15.00 samles vi på hyggestuen og siger "farvel og tak for i dag" til de børn, som nu løbende bliver hentet. Efter kl. 16.00 lukker Opal, og resten af huset samles på Diamant.

 

Vuggestuen lukker kl. 17.00 - hvor alle skal være ude.